29.1.08

MAAAAAAAYER

Monotema Mayer. Després de fer el gran discurs a la sortida d'una discoteca l'altre dia i avui donar una gran resposta a la pregunta "How did you find LA?" deixo aqui una entrevista a Ellen Degenerees show que he trobat avui al youtube. Després que algú em pregunti pq taaaaant Mayer, si a part de tocar+cantar com ho fa es reitera com a FREAKCRACK cada 3 dies és casi impossible no tornar-te adicte al McMayer...
...en el primer vídeo canta Gravity...a la segona hi ha l'entrevista...no sé que és millor la veritat...




Per més Mayer "freakades" demanar informació aqui sobre els seus posts de temàtica vària: llibres d'estratègia de guerra del selge passat, disseny de cases de gossos, possibles solucions de guió per Greys Anatomy quan van treure al Burke (que gran era aquell post!), descobriments musicals que fa pel Myspace, viatges en el temps, fotos vàries amb espelmes, versions de vídeos pornos amb gelats (jajajaja) i respostes en ""japonès"" a preguntes sobre la seva vida personal.....CRAAAAAACK!!

Atenció al montatge que acabo de trobar al TMZ...

1 comentari:

Neus ha dit...

jajajajajajjajajjaja no sé per on començar!!! ara mateix mha quedat frase dins video campanya eleccions: and his body is a wonderland!!!!!! jejej logo McMayer és únic!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bua!! videos estrevistes està super raro en el primer que hi ha posat, en el que entra a plató abans de cantar, està com tens, incómode, no para quiet, segur que li suaven les mans!pe`ro després al cantar normal i al segin video, al de lentrevista lhe trobat més "normal" més cómode!! és un crack!!

així que has tingut leriquillo eeeeeeeee