1.5.07

The fountain

"[...] La fuente de la vida no es una película sobre un viaje en el tiempo en el sentido tradicional. Es más como tres períodos de tiempo interconectados, donde los personajes personifican tres partes diferentes de la misma persona. En su esencia, La fuente de la vida es una historia de amor muy sencilla sobre la pérdida de un ser querido y sobre lo que eso te enseña. En cada una de sus personificaciones, Thomas ama a Izzi/Isabel tan profundamente que hará cualquier cosa que esté en su mano para mantenerla con vida. De lo que no se da cuenta es de que al tratar inexorablemente de hallar una forma de que estén juntos para siempre, está perdiendo la oportunidad de disfrutar de la vida a su lado." -- Darren Aronofsky

Crec que això es millor que qualsevol trailer o sinopsis...
...no enganyaré a ningú: 4 persones han sortit del cine als 45 minuts (i això que només en dura 96!), a mi m’ha agradat.

...gènere: ciencia ficció (¿?)

...impactant? molt

...actitud davant la pel·lícula? Ment oberta i 0 expectatives. Entra, seu, obre els ulls, la imaginació i la ment i deixat portar fins on puguis, estic segura que cadascú va a parar a un lloc diferent.

…a destacar:

- la traducció: “The fountain” – “La fuente de la vida” -- mai ho entendré…

- la gran actuació de Hugh Jackman i Rachel Weisz -- Magnífics!

1 comentari:

Neus ha dit...

Bon dia!!! aixó de ciència ficció fa un xic de por eeee però no negaré que crida l'atenció! i més si la gemt arriba a sortir del cine! serà qüestió de veure-la per opinar!
Llista música Maig en marxa!!

fins ara!!