13.7.07

Ha rescucitat!

Uei!!! L’ordinador a resucitat!!! Després del nostre “mourning” durant 2 dies avui l’he intentat engegar i funcionava com si mail i hagués passat res!

Quan ha arribat la Caroline a casa ha sigut un:

“It's working!!!” –> la seva cara de felicitat no tenia preu…jejeje. Avui em tocava a mi ferli el dinar i ha tingut sorpresa extra… =P

Per cert! Sens ha trencat el “holder” (nom surt la paraula en català sorry!) daigua freda de la pica!! Així que només tenim aigua calenta! Ho anirem a comentar a veure si ens ho arreglen…pq això de netejar els tomàquets i lenciam amb aigua bullint…tampoc cal…

Aquí us deixo amb algunes fotos d’ahir. Per la tarda la Caroline i jo vem fer la ruta per Josehov, que és el barri jueu. Vem na a visitar les sinagogues i el cementiri jueu. Abans d’arribar-hi vem aconseguir averiguar com arribar a la paret que surt a les fotos…l’haviem vist un dia des d’un mirador i des de lluny semblen com persones de pedra escalant…era un jardí força maco, i haurem de tornar algun dia que no plogui per fer fotos chules. Com podeu veure el temps segueix igual, i tan plou com al cap de mitra hora surt el sol…està com una cabra!

Nomes vem tenir temps de veure la sinagoga espanyola, la sinagoga Maise i part del cementiri, de manera que ara anirem cap allà a acabar de fer la ruta, que el tiquete que vem comprar tb ens Serverx per avui. És una llàstima però dins les sinagogues no es podia fer fotos…així que m’haureu de creure si us dic que la espanyola és una passada!!! Dicen que és la millor de totes les que hi ha…ara per ara és veritat. Atenció pq a les 6 ens van fer fora!!!! Si es que no tanquen més d’hora pq no poden!

Aps! M’he comprat una tarjeta SIM checa…si tot va com esta previst a partir daquesta tarda ja funcionarà, de manera que el meu número de barna no servirà de res…Si algú està interessat en saber el meu nou número que menvii un mail i li passo…tot i així aviso, com que és chec vosaltres pagueu com si truquessiu a lestranger i jo no pago res =P Utilitat per mi? Poderme comunicar amb tothom de la resi…que tots tenim telèfon chec!





- Fotos del cementiri jueu:




Aquest és e l restaurant/cervesseria on vem na a sopar ahir: U Fleka. Per menys de 10 euros vem per fi probar els típics "goulash i dumplings" i la cervessa negre que fan ells mateixos...acompanyats de música en directe i una taula plena d'italians fent "merder"...-- Aqui podeu vere el super plat de goulash i dumplings. El goulash és la cosa marró de baix..vindria a ser com un estofat de carn. Els dumplings són les dos "llesquetes" de dalt a la dreta...i vindria a ser com una barreja entre patata i pa amb carn....i les altres dos llesqetes més clares són dumpling bread, que és com un pa bimbo amb gust a dumpling?? dificil desplicar!
-- Converses amb la Sil a les 2 a la seva habitació:
G: demà per la tarda anirem de compres amb la Caroline
S: què necessites?
G: a veure...necessitar necessitar...pq tu quantes vegades t'has anat a comprar una samarreta pq no en tenies cap?? Necessitar, necessitar que ja no en tingui necessito Kellogs que mels he acabat. Samarretes encara en tinc...


situació: jo comprant un alvocat. Macosto a la caixa i:
sr: nvjodnoangasf (chec)
gem: english?
sr: zwanzig (aleman)

gem: twenty?? (anglès)
[sr. afirma]
gem: ciao (italià,chec)

...així és com funcionen les coses en aquest pais..."mantenir" un diàleg simple és MOLT complicat!

cançó, cançó: "Umbrella" Rihanna

...sabeu què? a la Caroline i a mi ens agrada exactament la mateixa música! però la mateixa! és brutal!
..i amb el Fred el mateix cine (Neus! saps que ha nat al concert de The Shins! que tb els coneixia de "State garden"!)
...sembla qe ens hagin ajun-tat "a propòsit".

moment cafè ahir amb la Caroline:
-- ...they just can't combine their clothes!! They just wear that perfect shirt, that perfect trousers and the can not see that both are perfect separetly but not together...I thing there's something missing in their brain, something that we have and makes us realise that it's an impossible match. I should go to his home and create outfits: monday outfit, tuesday outfit..
[I just en aquell moment truca el Mike]
-- Hi!!! Gemma and I were just talking about you!

moment 2 després del restaurant intentant decidir on anàvem:
Sil: where are Josh and Fred??
Caroline: Withdrawing money
Sil: where do they want to go?
Caroline: they dont care...we have to decide...
Gem: As always we're the ones wearing the trousers...
Caroline, laughing: Do you also have this expression in spanish?

Apa pometes amb crema de cacahuet! jejejeje..un peto!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

EEiii!!!acabo d'arribara ara a casa... que has trucat???es que tinc una trucada d'un numero ocult...
a veure si et truco al numero nou pro quan la meva mare vegi la factura un num extranger...uuuiii

la foto que tens amb les cares radera..sembla un arbre decorat per nadal!!! i la gorra???molt chula et queda molt be!!! i la foto de la caroline i tu esteu molt wapes.
vigila no et passis comprant roba que al final no et tencara la maleta...
Umbrella molt bona, me la vaig baixar ahir a la nit de l'emule

avui el dani fa 30 anys i es fa una "autofesta" i ha convidat als seus amics i cosines suisses i jo tb estic conidada aixi que hi haure d'anar encara q fa pal pe no conec a quasi ningu.
Molts petonets i a veure si tens sort i l'ordinador no torna a morir

Neus ha dit...

arrgggggg se ma borrat tot l'escrit!!!!!!!!!!

uooooooooo l'ordinador ha resucitat!!! ma agradat molt el cementiri jueu!! i quina freakada de plat aquest dumpling jejejj no se a que deu fer gust. Aviam que visiteu aquest cap de setmana!!

quina casualitat que compartiu gustos musicals i cienmatogràfics amb la gent que us heu robat, avima si et recomanen cosetes noves!!! Ostia!! i mira que conèixer The Shins per State garden!! igual que nosaltres!!!

ahir vaig tenir dia lliure d'hospital i la setmana que ve continuo!! ueeeeeeeeee

el dia avui s'ha llevat ennuvolat aquí! i jo amb ganes de menjar a l'Udon!jejejje

osti! i SIM txeca i tot! mel donaràs per si les mosques oki? jejej

ma agradat aixì de pometes amb crema de cacauet jejej

petó!!