2.7.07

Motol Hospital

Uei!!!! per fi he trobat el moment de renovar!!!
...right now estic a la sala...li podriem dir "rest room" entre cirurgia i cirurgia...i enlloc de tenir galetes com al valle tenen 2 pcs. Aixi que davant de la possibilitat de que internet segueixi sense funcionar a la residencia he decidit renovar des daqui! ...vaig a fer un post resuminot una mica les primeres impressions de lhospital, sense fotos (i hope que em pugui conectar a la resi i pugui posarne i explicar ems coses).
Avui primer dia a lhospital, haviem destar aqui a les 7.30, per sort esta relativament a prop de la residencia (just 4 stops...). Ens han presentat els metges...be, mentida! La Lillian i jo (kit kat la Lillian es la noia que esta a cirurgia pediatrica amb mi, es dIslandia i mha explciat milions de coses dalla que lhe flipat in coloring...brutal!!!), be...ens hem presentat al departament soles like "Dobrite! (bon dia) we are the exchange students...", i fres...hem estat al meeting del mati amb tots els metges, un fabulos meeting en chec en el que he lograt entendre nomes 2 paraules i ...anyway...el chief mha assignat un resident, be mentida ens ha assignat una noia i un noi pero la Lillian no volia na amb el noi (Yan) pq no es volia canviar a lhabitacio dels homes...aixi que jo he nat amb ell. I res, hem nat a una sessio de Rx, pels metges: brutal!!! passen el TC i la RM per una pantalla gegant...i van passant els talls sagitals un darrera laltre amb gran de manera que crea una imatge en 3D...molt chulo. Of course tot era amb chec i tenint en compte que hem dormit poc, i que el sol entra a les 4.30 per la finestra ha sigut molt dur no adormirme. Despres hem fet la round per les habitacions...qui torni a criticar les habitacions del valle ha de venir aqui, pediatria es ledifici antic i les habitacions son molt velles, sense lavabo...
Despres daixo el Yan mha donat lopcio danar al operation theatre pq se na adonat que el meu chec no era gaire bo...i tot i que el chief va estar un temps a vall dhebron lunic que sha dignat a dirme en castella ha sigut empiema de torax. Axi ique res...here I am...amb un traje blau cel al quirofan, he vist una hernia crural i ara faran un tumor de mediasti. No se sim quedare durant tota loperacio pq he danar a fer unes copies de la clau del vestuari dhomes downtown...i mhe de fer unes fotos carnet pq ens fagin una allowance pel transport public per tot el mes...anyway, the thing is que he quedat a les 2.30 a la residence amb la Caroline (la roommate de canada) i la silvia, pq amb lhorari que porta aqui la gent per menjar o ens organitzem nosaltre o es un caos...

La meva intencio era fer posts diferents parlant de temes diferents...pq amb 2 dies aqui he pares i he vist tantissimes coses curioses que volia narles posant amb una mica dordre, intentare ferho millor la proxima vegada, I promise.
Nomes una cosa mes de lhospital, estan obsessionats amb el blanc!!! tothom ha danar blanc..pero fins el punts que porten la samarreta blanca de la uefa o els pantalons blancs de lino del nature...la questio es anarf blanc!!!

Me nhe danar que comensa loperacio..quina sort heu tingut...
ciao ciao!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

oooo!! pos aviam si et funciona internet soon que vull veure el teu hospital!!

Neus ha dit...

eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! t'he escrit mail! i algunes coses que t'he preguntat ja le shas escrit aquí!!!! jejejje molt bo lo de fliping in colorings!! jejej així que pijama blau cel!! i obssessió amb el blanc...que curiós!!
aixó aixó volem fotos volem fotos!!!
I en Yan bé en anglés o k?¿
A l'espera de fotos, petó!

Anònim ha dit...

Bé, ja veig que el txec el portes molt bé, je je je. Espero que no sigui així, per que si barrejes el txec amb el català, com ho fas amb l'anglès ja podem plegar de llegir el blog...... a vegades necessitem decodificador canal+ per entendre-ho.

Sopossem que t'ho estàs passant molt bè; i sembla que la gent amb la que estàs és maca.

Encara que ja t'ho han dit fins aborrir ..... esperem veure fotos.

El Yan, .... és xinès?

Per cert ara m'he enrrecordat, aquí a texiquia es on el dibuixos de la tele acaban amb la paraula "Koniec", com en el Polònia; veus com no estàs tant lluny.

Petons